Learn How

We need your help in 2018

Support All About Jazz All About Jazz is looking for 1,000 backers to help fund our 2018 projects that directly support jazz. You can make this happen by purchasing ad space or by making a donation to our fund drive. In addition to completing every project (listed here), we'll also hide all Google ads and present exclusive content for a full year!

Trondheim jazzorkester & Espen Berg at Nasjonal Jazzscene

Where

Nasjonal Jazzscene
Karl Johans gate 35
Oslo

When

Sat, October 7, 2017
21:00

Add to Calendar 2017-10-07 21:00 2017-10-07 Trondheim jazzorkester & Espen Berg at Nasjonal Jazzscene Det er rart med Trondheim jazzorkester. Vi har dem på besøk på Victoria to, kanskje tre ganger i halvåret, og vi føler at vi kjenner dem, de er gamle bekjente, nære venner, vi vet hva vi får.

Rent bortsett fra det faktisk ikke er slik! For ingen kjenner Trondheim jazzorkester - egentlig. Hver gang du ser orkesteret på scenen er det omskapt. Musikerne er byttet ut, musikken er nyskrevet, det er blitt et annet band. Det eneste som er likt fra gang til gang, er den eksepsjonelle kvaliteten.

Versjonen vi får møte denne gangen er bygd opp rundt Espen Berg. Pianisten, som vi kanskje først og fremst kjenner fra hans egen trio og som komponist for blant andre Trondheimssolistene, vant fjorårets Jazzstipendiat på Moldejazz og kvitterer ut med verket MAETRIX, som skal urframføres av Berg og TJO under årets festival. Vi er så heldige at vi får anledning til å høre dem i slutten av oktober, og det er en begivenhet vi virkelig ser fram til!

Trondheim Jazz Orchestra & Espen Berg’s commissoned work for Moldejazz 2017

(Lineup kommer)

18 års aldersgrense. Dørene åpner kl.20:00. Konsertstart kl.21:00

Medlemsrabatt gjelder alle jazzklubber i Norge. Kjøpte billetter refunderes ikke. Unummererte stå- og sitteplasser.

Velkommen!
Nasjonal Jazzscene, Karl Johans gate 35 false MM/DD/YYYY

Tickets

INFO & TICKETS

About

Det er rart med Trondheim jazzorkester. Vi har dem på besøk på Victoria to, kanskje tre ganger i halvåret, og vi føler at vi kjenner dem, de er gamle bekjente, nære venner, vi vet hva vi får.

Rent bortsett fra det faktisk ikke er slik! For ingen kjenner Trondheim jazzorkester - egentlig. Hver gang du ser orkesteret på scenen er det omskapt. Musikerne er byttet ut, musikken er nyskrevet, det er blitt et annet band. Det eneste som er likt fra gang til gang, er den eksepsjonelle kvaliteten.

Versjonen vi får møte denne gangen er bygd opp rundt Espen Berg. Pianisten, som vi kanskje først og fremst kjenner fra hans egen trio og som komponist for blant andre Trondheimssolistene, vant fjorårets Jazzstipendiat på Moldejazz og kvitterer ut med verket MAETRIX, som skal urframføres av Berg og TJO under årets festival. Vi er så heldige at vi får anledning til å høre dem i slutten av oktober, og det er en begivenhet vi virkelig ser fram til! ...

read more

Maxim Micheliov uploaded this event on June 30, 2017

Support All About Jazz's Future

We need your help and we have a deal. Contribute $20 and we'll hide the six Google ads that appear on every page for a full year!